Tisdag

Hej hörni!


Har precis lagt mig i sängen, slocknade efter jobbet och sov en dryg timma vilket har resulterat i att jag inte är särskilt trött just nu. Min kropp är däremot väldigt trött, framför allt mina fötter som inte slutat pulsera sedan jag kom hem. Jag är ju van att stå upp mycket när jag jobbar på macken, men att stå upp en hel dag iförd klackar är mina fossingar inte lika vana vid.

Mitt nya jobb är förresten på KUST Hotell och Spa. Just nu är jag i receptionen men jag kommer även att börja vara på Spaavdelningen sen, när jag arbetat klart på macken. Ser fram emot det! Har hunnit vara i receptionen två dagar nu och det är mycket att lära. Vad konstigt det känns att vara "den nya tjejen" som måste fråga om hjälp med allt, jag som är van att vara den som folk kommer till när dom behöver hjälp, haha. Men det är kul att lära sig nya saker och så småningom kommer allt sitta.

Imorgon väntar en lång arbetsdag. Först jobb på macken från 06 till 14 och sedan på hotellet mellan 16-23. Lär stupa i sängen när jag kommer hem!

Nu ska jag släcka ned och försöka sova, behöver all sömn och energi jag kan få. God natt! :-)

Fick detta plus en bok igår av hotellchefen. Ett myggljus, samt handcreme och en hårmask från spa:t. Dom luktar fantastiskt!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp