Hôla

Hallå, hallå. Idag har jag varit trött då jag bara fick mig tre timmars sömn under natten. Jag har utvecklat en lite lätt julgransmani så jag var alltså uppe till klockan två på natten och klädde julgranen. Jag veeet, jag vet att det inte ens är första advent ännu men jag kunde inte hålla mig längre. Jag var så inne i mitt julpyntande att jag helt och hållet glömde bort att äta middag och någon lunch hade jag inte heller ätit. Eh.. Jag älskar iallafall att plocka fram julen, det är så mysigt. 

Idag har jag jobbat mellan 06.30-15.00. Efter jobbet sov jag en timma och sedan åkte jag till farmor och farfar för att äta köttsoppa. Åh, klimp är så gott. 

På kvällen har jag varit med Isabelle. Har inte träffat henne på flera månader så vi hade mycket att surra om. Det är svårt att ta igen flera månader på bara en kväll men det är alltid kul att ses och catcha upp. Jag älskar mina tompisar. <3 

Vad jag känner mig glad, tillfreds och fylld av kärlek. Tror det är min fina julgran som höjer mitt humör, den är så rolig att klä. Hahah. Nu ska jag sluta och så ska ni få se en bild på granen som jag tjatar om. Har btw uppdaterat önskelistan, den ligger i inlägget under detta. :)


(null)

(null)

Allt och inget | |
Upp