Natt

Hola mi compadres!

Här sitter jag på jobbet mitt i natta och riktigt längtar efter att få fara hem och sova. Tidigare idag (eller ja, igår blir det ju) så började jag och Kim ta bort stenplattorna på våran gård. Dom var så sjukt tunga och otympliga att jag tvingades bära dom i en extremt o-ergonomisk ställning för att lyckas flytta på dom överhuvudtaget. Det känns i kroppen just nu kan jag säga och därför längtar jag extra mycket efter sängen och att få lägga mig ned och sträcka ut kroppen. 
 
Tidigare under dagen var jag hos farmor och farfar och lånade ett släp och hämtade några EU-pallar för att lasta stenplattorna på och jag hade så pass tur när jag kom dit att dom precis höll på att grilla hamburgare på muurrikkan. När jag och Sanna var yngre och sov över där brukade vi gå ut på kvällen och så grillade farfar hamburgare och farmor hackade upp lök, gurka, sallad och annat gott att ha på. Det är något speciellt med mat gjord utomhus, det blir som lite extra gott. Det roliga är att jag bara för några dagar sedan tänkte på farmor och farfars goda, grillade hamburgare och så höll dom på med det precis när jag kom dit. Det var flera år sedan jag åt det senast! Ja, inte hamburgare över huvudtaget, men just denna typ av hamburgare. 
 
Förutom att arbeta ute på gården så var jag in på jobbet en timma under dagen för att gå på ett möte och när jag kom hem började jag spela Assassin's Creed som jag började ladda ned dagen före. Jag tror Kim får lite panik när han ser hur dålig jag är, men vett nog lär jag mig snart! Roligt verkar det vara iallafall. 
 
Nu hade jag tänkt åka upp med lite frukt och en tidning till dom som jobbar på frukosten och efter det är det nääästan bara 1,5 timma kvar tills jag får åka hem till sängen. Wiho!