Fredagen

Jahopp, då var det natt och jag passar som vanligt på att blogga när jag sitter på jobbet. Fredagen gick i illfart efter att jag bestämde mig för att någon gång få min jäkla tumme ur röven och städa upp inne i tvättstugan. Det har varit kaos där inne alldeles för länge, typ på den nivån att jag varit tvungen att tvätta om nytvättade kläder om dom råkat trillat ned på golvet. Men se, när Cellan får ett städryck så gör hon det ordentligt.
 
Jag slet ut duschkabinen på gården (om man kan kalla det så, är typ ett duschkabins-golv iallafall) och gjorde en liten röra av bakpulver och ättika som jag stoppade i golvbrunnen på duschkabinen, sedan gjorde jag samma med den vanliga golvbrunnen. Ska tydligen lösa upp smuts och hår som kan fastna och orsaka stopp. Sedan slet jag fram en diskborste och diskmedel och skrubbade hela duschgolvet (nu var jag tvungen att googla, det heter tydligen duschkar!) och spolade av allt med vattenslangen.
 
Efter det dammsög jag, skurade både golv och väggar i tvättstugan, tvättade kläder, dammtorkade, rensade bland schampoflaskor och spenderade 45 minuter på att para ihop sockar. När jag ändå höll på så rensade jag upp i hallen och dammtorkade och dammsög där också. 
 
Förutom mitt städryck idag så har jag varit på en prommis med Nalle och hundarna. Vi stannade till vid en fotbollsplan och såg en del av en pågående match, inte för att vi hängde med i matchen särskilt mycket, men bra träning för hundarna. Efter det åkte hon och jag till Nolia där jag åt souvas och Nalle en oxfilérulle. Älllllskar festivalmat.
 
Nu ska jag däremot ta och jobba vidare. Vi hörs när vi hörs!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp