Sista heldagen

Det har blivit en riktigt lugn sista vecka för mig och Kim. Med en riktigt jäklig förkylning har vi inte haft så mycket annat till val, vi har inte gjort några utflykter eller varit pigga nog att åka till stranden. Å andra sidan har vi haft mycket tid till att gå omkring i morgonrock hela dagen med hårinpackning på huvudet, beställa upp frukt till rummet, tagit svalkande bubbelbad (vägrar varmvatten i denna hetta) och ligga i en sval hotellsäng och äta pringles. Så helt hemskt har vi inte haft det, även om vi såklart gärna hade sluppit halsont och konstant snorande.

Idag är vår sista hela dag här i värmen och den försöker vi nyttja till fullo. Vi har tagit oss ned till poolen för att suga i oss några sista solstrålar och ikväll blir det mest troligt att ta oss iväg på en sista shoppingrunda. Är lite nervig över vad min resväska kommer väga, den har en tendens att bli onödigt tung.. 

Eftersom vi mest har varit på hotellrummet den sista veckan så är det bara därifrån jag fotat, här har ni några bilder. :-) 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Kommentera här: