Onsdag

Jösses, vilken dag! Har gått an som en tok och ändå inte hunnit med hälften av vad jag hade hoppats på att hinna med. Men handlingen inför nyårsmiddagen är iallafall avklarad, alkoholen är inköpt, hemmet är rätt ok (det är denna bit jag inte är riktigt nöjd med) och så är sex och en halv timma på jobbet avverkat.

Har skjutit alldeles för länge på att göra en ordentlig storstädning här hemma, ni vet en sådan där man går igenom varenda låda man har och rensar och dammtorkar, kollar över vilka kläder som bara hänger och skräpar i garderoben, när man rengör fläkten och torkar speglar och har sig. Men men, jag får vara nöjd över att det inte längre ligger stora klädhögar på golvet, att det är dammsuget och skurat, att diskmaskinen har fått jobba och att jag lyckats få någorlunda ordning i mina sminklådor. 

Imorgon väntar jobb och sedan nyårsmiddag och firande hemma hos mig och Kim tillsammans med Sandra, Isabelle, Angelica, Johanna och Alex. Samt hundarna då såklart. Diesel lär ha det kämpigt med två andra hanhundar i sitt hem, han blir verkligen grinig och arg när andra hundar är energiska och livliga, vilket egentligen innebär att han borde avsky sig själv mest av alla. 

Nu ska jag försöka få mig några timmars sömn så att jag är pigg och utvilad imorgon! Vi höres.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp