Sjuk

Tänkte bara in och uppdatera lite snabbt. Jag har åkt på både magsjuka och feber så det är en mycket svag Celia bakom tangenterna. Började i förrgår då jag vaknade upp efter en powernap och kände mig ovanligt sliten, kämpade mig ut på en promenad med Nalle och hundarna och tänkte att jag skulle kvickna till efter det. Men icke, jag kände mig verkligen trött och sliten ändå ned i benmärgen och gick tillslut och la mig då jag även fick huvudvärk. Hann sova några timmar innan jag vaknade upp i panik-illamående och fick rusa till toaletten för att inte kräkas på golvet.

Så hela gårdagen spenderade jag springandes mellan sängen och toaletten. Lyckades sova där imellan och drömde jätteskumma drömmar och frös så jag hackade tänder. Då visade det sig att jag hade feber också. 

Mår något bättre idag, har inte spytt sedan i natt men har fortfarande feber och är väldigt konstig i magen. Har lyckats få i mig ett halvt glas cola som jag sörplar i mig med en sked och lite pitesnacks som Kim varit och köpt, samt ta mig en dusch och kastat in sängkläderna i tvättmaskinen. Längtar så tills tvätten är klar så att jag får krypa ned i sängen igen. 

Vi hörs en annan dag när jag är lite piggare. Hejsvejs.