Senaste dagarna

I måndags kom vi som sagt fram till Phi phi och första dagen bestod mest av att ta det lugnt och kolla läget. På tisdagen hade vi hyrt en longtailbåt så vi mötte upp våran chaufför (kapten?) kring kvart över åtta på morgonen och sedan tog han oss ut i Krabis övärld. 


Vi fick snorkla på helt fantastiska ställen där det var färgglada fiskar i tusentals. Det bästa av allt var att inga andra turister var där så vi fick njuta av allt helt själva. Det var helt otroligt vackert och vi fick nästan nypa oss i armen för att tro att det var sant. 


Påvägen hem från snorklandet så såg vi att ena stranden var fylld av apor så vi gick i land där för att få en närmre titt. Alltså dom är så jäkla söta! Knäppte säkert 200 bilder på aporna och sa förmodligen "alltså jag dööör" minst lika många gånger. 


(null)


(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)


(null)

(null)


På kvällen mötte vi sen upp Jennifer (som jag jobbat med) och hennes kille Fredde och så åt vi middag tillsammans vid stranden och sedan blev det party. Vi beställde in buckets som bestod av 80% alkohol, gjorde body paint, badade i havet mitt i natten och vaknade upp dagen efter totalt trasiga. Både jag och Kim hade feber, halsont, hosta och snor ändå upp i hjärnan. Så resten av vår tid på phi phi har spenderats i sängen på vårt tusen grader varma hotellrum, helt utslagna. 


Vi hade tänkt fara på mer snorkling och kanske provat på dykning men något sånt har tyvärr inte funnits på kartan då vi båda är febriga ännu. Så jäkla tråkigt! Vi funderade först på att förlänga vår vistelse på Phi phi för att hinna göra det vi ville men vi hittade inget bra hotell och är för slitna för att bo utan fungerande ac fram tills vi blir friska så imorgon åker vi tillbaka till Phuket. Håller tummarna för lite bättre boende där och att vi blir friska så att vi kan njuta av dagarna vi har kvar.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp