Lördag

Imorse ringde larmet strax före 09 för mig och Kim. I min värld kändes det som att klockan var typ 04.30, jag var så vansinnigt trött. Men jag lyckades pallra mig upp och hoppa ned i arbetskläderna för det sista ordentliga rycket ute på gården för i år. Idag har vi pysslat med att lägga ut alla topplock, kapa till dessa så att alla hörn blir bra och börjat ordna kring utebelysningen. Pappa och Kim har verkligen gjort det mesta idag, jag har hjälpt till att bära lite där jag har kunnat, försökt skotta ut den matjord som inte var helt fastfrusen och så har jag varit på Laitis och köpt ett par arbetshandskar åt pappa. 
 
Kring lunch åkte jag förbi hos Nalle en snabbis som fyller år idag. Lämnade en present och blev bjuden på saft och fika och så hann vi surra en stund innan jag åkte hem igen för att få i mig lunch. När jag kom hem så var Mats hos oss (Kims mammas man) för att hjälpa till kring elen och utebelysningen. Jag hann däremot åka till jobbet före dom var klara så det blir spännande att komma hem ikväll och se om vi har några fungerande lampor där ute eller ej. ;-) Helt klara blev vi inte idag däremot men det som är kvar att göra för mig och Kim är bara att åka och hämta några fler topplock när Beijer har fått hem dom och placera ut dom på muren. Resten av arbetet blir inte förrän till våren när backen har tinat. Så skönt! Snacka om att både hus och tomt har fått sig ett lyft. :-)

Ikväll jobbar jag fram till kl 23 och efter det har jag tänkt mysa med Diesel framför någon film. Kim far med tåget senare ikväll så han får tyvärr inte vara med. Ska bara se på action-rymd-skjut-explosion-eld-politikfilmer så att Kim blir avis, hihi.