God morgon!

Så typiskt, klockan är 04.54 och jag är klarvaken. Vaknade för tio minuter sedan och känner mig helt utvilad. Hoppas jag kan somna om ett tag till iallafall.

Sedan jag skrev senast så har jag varit på garderobsjakt. Irriterande nog finns det ingen butik (av dem jag varit på) som har haft några på lager och det är långa väntetider.. Men för att tillfälligt lösa problemet åkte jag till slut förbi Jula och köpte fem stycken stapelbara plastbackar och en trådkorg så att jag kan börja packa upp lite av de saker som fortfarande är i flyttkartong. Har hållt på med detta till och från i tre dagar och det verkar inte finnas ett slut på hur mycket grejer som fortfarande behöver packas. 

För att inte tala om mina kläder som ligger utspralade över hela sovrumsgolvet för att jag inte har någon förvaring. Diesel tycker de är perfekta att sova på men det känns dessvärre inte jättefräscht att ta på sig kläder fulla av hundhår och damm. Måste få tag på någon byrå eller garderob snarast!

Utöver mitt bökande med att packa upp grejer och försöka lösa förvaring så spenderades gårdagen till stor del med att städa. Plocka undan, stoppa i disken, kasta glasflaskor, gå med sopor, dammtorka, dammsuga (tack Robbis för hjälpen) och skura. På tal om att gå med soporna så höll jag på att kräkas av matsoporna. Det luktade ingenting från påsen förrän jag kastat den och det kvar i botten av hinken var ett vidrigt vattenbad. USCH. Lukten var överallt och jag fick diska ur hinken flera gånger innan det försvann. Hur är det möjligt på bara tre dagar och en person som ätit?! Saknar att ha avfallskvarn.

Jag har hunnit vara till veterinären med Diesel också. Han är inte sjuk på något sätt men jag hade bokat in en tid för seniorkontroll för att se så att allt är bra med honom och om det är något speciellt jag bör tänka på nu när han inte är någon ungdom längre. Han fyller hela nio(!) år i år. Helt galet! Tack och lov är han pigg och alert och fick en stor OK-stämpel av veterinären. Utan anmärkning på alla punkter, bra vikt, bra syn, fina tassar och klor, bra musklad osv. Min älskade hundpojke, frisk och fräsch! Så härligt.

Avslutar detta inlägg med två bilder på favvisen som jag tog under vår promenad i lördags. 


Bandaget runt frambenen har han för att han  inte ska skrapa upp sina övre trampdynor när han unde promenaderna ibland får för sig att han är en westernhäst och gör flera meter långa slidestops. Knasis.