Helg i Piteå

Då var det söndag och helgen har jag spenderat hemma i Piteå med mina nära och kära. Var hemma kring halv åtta på fredagen och jag var så himla slut och trött, helt färdig efter första skolveckan med alla nya intryck, en massa ny information och en chockstart "motionsmässigt" för kroppen med alla svängar på stan och även promenader i området kring där jag bor. Så jag somnade en timma efter jag kommit hem och sov ändå till klockan tio dagen efter. Så sjukt skönt.
 
Under gårdagen var jag en snabbis på stan och gjorde lite ärenden, var förbi hemma i huset och kollade läget, spolade i kranar osv så att det inte ska stå allt för stilla i alla ledningar. Jag och Kim har ju inte bott hemma på ett tag utan har tagit våra grejer och flyttat in hos Henke och Sarah så att huset ska vara redo för visningar och att mäklare/eventuella köpare ska kunna komma och gå lite som de vill. 
 
Efter det for jag ut på en promenad med Nalle, Tova, Elsie och hundarna, även om jag bara har varit i Stockholm i en vecka känns det både viktigt och roligt att hinna träffa de man bryr sig om! För nu har jag ingen mer hemresa bokad så vi får se när det blir en hemresa nästa gång. Tror dock inte det kommer dröja allt för länge, nu har vi ju faktiskt fått vårat hus sålt så det är en hel del som behöver göras på hemmaplan. 
 
På lördagkväll vankades det party hemma hos Henke och Sarah där de hade infört en rolig regel, ingen fick dricka ur något typ av glas/mugg eller sånt som man i vanliga fall dricker ur. Så jag och Kim drack ur en vattenkanna och en kruka, haha. 
 
Idag blir det att ta det lugnt största delen av dagen före jag ska hem igen och packa ned lite mer kläder och sånt som jag ska ha med till Stockholm och ikväll flyger jag tillbaka dit. En ny skolvecka startar imorgon så jag hoppas vara framme i lägenheten i hyffsat okej tid så jag hinner ta det lite lugnt och slappna av och få mig en god natts sömn.