December

Nu har det varit tyst här ett tag. Har haft en underbar december med flera födelsedagsfiranden, julaftonsfiranden, god mat och mys i mängder. Här har ni vad som hänt sedan senast.
 
Den 11:e december fyllde jag 27 år men det har jag redan berättat om. Den 18:e december var det Kims tur att fylla år. Han jobbade under sin födelsedag så han blev firad före. Jag och Kims två systrar träffades och gjorde smörgåstårta en förmiddag som vi sedan överraskade Kim med på eftermiddagen. Han visste inte ens om att han skulle bli firad den dagen så det vart en dubbel överraskning när hela hans familj dök upp, hihi. 




 
Den 21:a december fyllde farfar 75 år. Det firade vi med middag att åka till KUST och ta några drinkar i lobbybaren för att sedan åka upp till restaurangen där vi avnjöt en helt fantastisk middag. Efter middagen åkte vi upp till skybaren där firandet fortsatte. Riktigt trevlig kväll!
 



Samma dag som farfar fyllde 75 hade vi lilla julafton hos Kims mamma på förmiddagen. Vi åt ett minijulbord, körde julklappsleken, drack glögg och umgicks. 
 
Julafton startade vi med att åka hem till Kims pappa för att äta julfrukost. Det serverades tomtegröt, löjromsmackor, julskinka, julmust och annat gott. Där blev det också en omgång av julklappsleken, tyvärr gick jag vinstlös denna gång.. Någon gång efter halv fyra åkte jag och Kim vidare hem till min familj där det vankades julbord, paketöppning och spel. 
 



Hade en helt fantastisk julafton och fick som vanligt alldeles för många och fina saker. Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna en så omtänksam, givmild och underbar familj. ❤ 
 
Jag har faktiskt lite bilder att bjuda på också, dessa är dock på min telefon och jag bloggar just nu från jobbet. Kommer lägga upp bilder till inlägget sen när jag inte jobbar. Med det säger jag på återhörelse och tackar för en fantastiskt fin december!