Nattåget

Hej igen!
Klockan är 02:30 och jag och Diesel sitter på nattåget påväg hem till norrland för en liten visit. Ni kanske undrar varför vi inte sover? Jo men vi råkar befinna oss i samma vagn som en partande 45-årig man. Han har tagit sig "en jäklarns go whiskey" och visslar högt och glatt från sin hytt. Jag gjorde misstaget att lämna min hytt en snabbis för att ta reda på när tåget stannar nästa gång och om jag skulle kunna rasta Diesel då. Tyvärr hittade jag ingen personal utan jag blev hittad av denna man. 

Han tyckte att jag var "helweeetes trevlig" och passade på att väcka halva vagnen med sin brölande röst. Av alla tillfällen man kan välja att ha ett hejdundrande enmansparty så valde han nattåget. Sjukt rimligt ändå. Jag och Diesel ligger iallafall nedbäddade och inlåsta i vår hytt men jag hör hans ihärdiga visslande från hans hytt. Förbannat att denna partande man ger mig "är du vaken jöns" på hjärnan precis när jag ska försöka sova.

Ska bli härligt iallafall att få komma hem några dagar! Strax efter 06 kommer jag vara framme i Umeå och då ska jag traska till Sanna, förhoppningsvis hinna sova en liten stund till och sen åker jag och Disse med henne till Piteå.

Diesels blick när han också har "är du vaken jöns" på hjärnan...