Recap

Dagarna går fort och jag är dålig på att dokumentera vad jag gör. Tar nästan aldrig kort på vad jag gör så det får bli ännu ett bildlöst inlägg. Hur som haver så ligger jag iallafall nedbäddad i sängen nu och försöker varva ned och bli trött. Börjat jobba 06.30 men efter att ha vänt på dygnet och varit uppe till halv fyra de senaste nätterna så är det inte så lätt att somna i tid. 

Midsommar spenderades på stugan med det obligatoriska knytkalaset. Mamma hade lagat en massa godsaker och själv bidrog jag med skagen- och räkfyllda krustader. Det är så lätt att göra så att det knappt räknas, haha. Senare på kvällen for vi till en fest där min syster var där vi blev till 01 ungefär innan vi tig taxi hem.

Dagen efter det (lördag) så var jag riktigt trött och seg hela dagen, jag och Kim åkte ut till stugan igen för grillat till middag och sedan blev jag kvar där med mamma och pappa hela kvällen medan Kim drog in till VM-tältet i stan för att se fotbollen med några kompisar. Det var riktigt skönt att bara få ta det lugnt och mysa med mamma och pappa och ordentligt trött var jag, för dagen efter sov jag till halv två(!!). Har nog aldrig sovit så länge, fick nästan en chock när jag kollade klockan. 

När jag vaknat till liv åkte jag, Alva och Tova och köpte lunch och glass som vi sedan tog med till stugan och åt ute i solen. Diesel och Penny badade och busade och vi satt och surrade. En riktigt härlig sommardag.

Och måndagen då har förutom ännu rn lång sovmorgon bestått av målning på huset. Jag håller på med fönsterfoderna nu och det tar en jäkla tid med all maskering och alla skrymslen och vrår jag ska in och måla i. Men jag tror att det blir snyggt, har gjort klart runt sovrumsfönstret och balkongdörren. Kvar nu är vardagsrumsfönsterna som inte lär bli en rolig historia då dom är så jäkla många och alla behövs tas i ett svep då dom i princip sitter ihop. Lär gå åt flera rullar med maskeringstejp också... Och så tre fönster på nedervåningen. Samt andra varvet på balkongräcket. Det verkar ju ta hela sommaren detta måleriprojekt, börjar bli lite less nu på att jag aldrig blir färdig.

Men men, nu ska jag avsluta min novell och lägga ifrån mig telefonen så kanske jag till slut somnar. Min gissning är att jag kommer ligga vaken till åtminstone klockan tre så jag lär väl få mig 2-3 timmars sömn innan jag ska upp och jobba. :)) 
Allt och inget | | Kommentera |
Upp