hehe

Godafton.
Jag sitter hos min kompanjon Johanna Benne Diktus Bäckman. Tro det eller ej, men vi har just sett en jätteälskvärd film. eller vi och vi, johanna somnade innan slutet. och ni kan nog inte ana vilken fantastisk film vi har sett! Nämligen: Törnrosa! Den var fantastiskt bra, och féerna var fantastiskt söta, speciellt hon i grönt! Hon påminner mig om en snäll söt gamling. :)

Tidigare idag har jag gjort något så trevligt som att spela sims! det var jättekul, jag gjorde så att sannas sim var otrogen mot hans fru och fick ett barn med min. <3  och innan jag spelade sims var jag i stallet. jag red runt berget med olivia och maja idag, det gick trés bien. sen smorde jag zitas saker, och USCH ska jag bara säga er, USCH. för första gången på 1 år och 3 månader så har jag smort zitas sele. den var så äcklig och smutsig att det inte är klokt, tänk att jag har låtit den förfalla så :o det var damm och smuts, och föregångaren till mögel på den!!!!! det tog en evighet att smörja den, så har den så många delar som ska sitta på speciella sätt så jag vågade inte plocka isär den för att smörja ordentligt. skamset, jag vet. jag ska börja smörja den mycket oftare.

ikväll har pappa farit till alperna.
jag äter en läkerol.
johanna suckar.
jag lyssnar på da buzz - let me love you tonight
vi har lyssnat på en bra låt tidigare, everywhere med en flicka!
johanna suckade igen
nu lyssnar vi på cascada - bad boy och FASA!!! basen är så låg så att vi sitter och gör beatbox specialljudseffekter som bas :O tragedi!!!!!

johannas pappa har trampat på deras vhs så att den ser jätteskojsig ut, den gapar hela tiden. hahaha :D hans kommentar till det hela var "jag ville ha en dvd". (nu låter det som att dom inte har någon dvd, och det har dom ju faktiskt inte, så det låter helt rätt)

johanna har lämnat en nötpåse på ica kvantum oxå. hon gömde den på baksidan av lösgodishyllan. hon lämnade den där till sitt öde, när hon såg några godare nötter som väntade en bit bort. istället för att lassa in dom goda nötterna i nötpåsen som hon redan hade så lämnade hon den där på baksidan av lösgodiset.

Nu ska jag sluta skriva, adjö! Farväl!
(Johanna suckade igen)
Allt och inget | | Kommentera |

värk!

Haaalloj alla där ute i det snöiga och blåsiga sverige. En misshandlad och plågad celia är det som skriver. Eller egentligen är jag inte misshandlad, men jag kan lova er att efter gårdagens hoppträning så känns det verkligen som att jag är misshandlad, min träningsvärk är total! Vi hoppade på böjtspår, eller rättare sagt; serpentiner. det var fruktansvärt jobbigt, men himla roligt. zita var jämn och fin och skötte sig gudomligt bra (nej, jag är inte kristen) och efteråt var både jag och zita rätt döda. :) så därför är träningsvärken ett faktum!

Dessutom har jag byggt på det hela genom att rida runt berget idag. jenny kom med sin häst (monster enligt totte) tayson hela den långa vägen till vårat stall, så red vi ut runt berget. zita var tvungen ha sin mest ökade trav för att hinna med taysons normala trav. det gick mycket bra, bortsett från att taysonmannen tappade sin kära sko, troligtvis när vi galopperade osöligt på rakan. olyckligtvis nog märkte jenny inte (det är helt och hållet hennes fel! (A)) att hans sko var borta föräns vi kom tillbaka till stallet.

imorgon blir det nog att fara ut och köra med ponnyn, hon måste tränas upp inför gransserien! ;) Nån som har lust att följa? =)

Påtal om ngt helt annat. Mamma har hämtat ut min pdolbiljett idag :) Några månader tidigt kanske, men vi fick den till ett fruktat bra pris må jag säga. ;) Ikvblir det att ta det lugnt, kanske hitta på nått med malin. Adjö!
Allt och inget | | Kommentera |

skrämmande

Jag är fortfarande sjuk. Som tur är har min feber gått ner, har inte haft feber sen i lördags. Men däremot har en mindre trevlig förkylning bosatt sig någonstans mellan bröstkorgen och min mun. Dessutom fick jag med en riktigt otrevlig och förfärlig hosta på köpet, som kittlar i min hals ungefär en gång i minuten, och gör så att det blir jobbigt att andas. Den här förkylningen förstör dessutom min vardag. Ni anar inte hur tragiskt det är. Idag i stallet så blev jag andfått av att mocka. Av att mocka! Inte blev jag andfådd av att å omkring i stallet (inte för att jag brukar bli det, det får ni verkligen inte tro) utan av att mocka. Det minst konditionskrävande arbetet i hela världen.

Dessutom hade jag tänkt fara ut och köra Zita idag, men min andfåddhet och förkylning såg till så att jag inte ens orkade hämta henne från hagen och istället satt i fikarummet i en halvtimma innan jag kom på att jag kanske borde fara hem. Här hemma hade vi besök av moster&lillkusinen från sthlm och morfar var också här. Jag förstår det inte, men det är något som gör att alla mindre barn är rädda för mig. Ser jag farlig ut? Jag tycker att jag ser helt ofarlig ut, som en stor gosig nallebjörn ungefär. Har jag ett hotande kroppspråk kanske? Eller har jag blottat mina tänder en gång för mycket? Nånting är det som skrämmer iväg barnen iallafall, när sanna försökte få omar att säga hej till mig så höll han för ögonen för att ens slippa se mig.

Likadant igår när mammas bästis från holland var här och hälsade på. hennes dotter vågade inte gå in i mitt rum sålänge jag var där. visst är det fasligt? i&försig, jag får ju vara ifred och det är ju skönt. men jag vill ju inte heller att barn som ser mig ska springa därifrån eller hålla för ögonen för att inte behöva se mig. Hoppas det går över!

Nu har jag tänkt sätta mig framför tvn och fundera på om det finns någonting här hemma värt att göra.
Hoppträning imorgon, hoppas min sjukdom går över under natten.
Adios!

Allt och inget | | En kommentar |
Upp