Söndag

Hej hörni!

Nu är det väl ändå hög tid för en uppdatering på dena ekande tomma blogg. Det är söndageftermiddag och jag befinner mig på jobbet. Har jobbat hela helgen och igår när jag kom hem kände jag mig lite trött och la mig för att vila. Sov visst som en stock och sov igenom både alarm och telefonsamtal. Till slut lyckades dock Alva ringa och väcka mig, vi hade pratat tidigare under dagen om att gå ut och gå under eftermiddagen, råkade bara sova förbi den tiden med en timma.... Promenaden blev iallafall av, även om lite senare än tänkt, men när jag sedan kom hem huttrade jag och frös så att jag nästan skallrade tänder. Superkonstigt, då jag hade klätt mig väl och inte frös något alls under promenaden. Men så vaknade jag upp idag med feber, så det förklarar nog varför jag blev så frusen igårkväll.
 
Valde ändå att åka på jobbet idag då jag är ledig både imorgon och på tisdag, det kändes verkligen jätteonödigt att behöva sjukanmäla mig för en dag när jag nyss varit sjukskriven i en hel vecka. Det tråkigaste med allt detta är dock att jag alltid, sedan jag var liten, fått sån sjuk värk i ländryggen och lederna så fort jag har feber. Då jag nyss varit sjukskriven bland annat på grund av att jag haft så ont i ryggen och det äntligen börjat bli bättre så får jag såklart feber och ryggvärken är tillbaka med full kraft. Känner mig så himla matt, det tar verkligen på mina krafter jättemycket att ha haft molande ryggvärk i flera veckor och när jag äntligen börjat känna att det går åt rätt håll så händer detta. Är så less på att ha ont. 
 
Men trots min febriga tillvaro så har idag ändå varit en bra dag. Kring lunch kom mamma och Sanna förbi och så bokade vi en tjejweekend till Warszawa. Det ska bli jätteroligt, ser verkligen fram emot det! Shopping, god mat, sightseeing och kanske ett besök på något spa.. En resa helt i min smak! Det tar inte heller lång tid att flyga till Warszawa så då kommer vi verkligen kunna maxa våran tid där, istället för att behöva spendera flera timmar av resan på ett flygplan. Åh, jag älskar verkligen att upptäcka nya platser. Så roligt att få åka med mamma och Sanna också. 
 
Nu är det däremot dags för mig att ta en ipren och fortsätta jobba. Längtar så efter att kura ihop mig till en boll under mitt fluffiga täcke när jag kommer hem. Vi hörs!