Måndag

 
 
Då var man hemma igen efter en sjukt rolig helg i Jönköping. Dreamhack har levererat i vanlig ordning och jag önskade att det inte tog slut så fort. Med det sagt så är det ändå fruktansvärt skönt att få vara hemma, mina öron behöver verkligen vila och likaså min kropp som har blivit gammal och stel och behöver sina x antal timmars sömn varje dygn för att kunna fungera i ordning. Men nog längtar man allt tillbaka nog!
 
Här hemma händer det inte mycket för min del. Borde packa upp och städa och så vill jag väldigt gärna få fram lite julpynt. Dessvärre har jag jätteont i huvudet så mest troligt blir det att ta en migräntablett och bädda ned sig i soffan och ta itu med behövligheterna imorgon.
Allt och inget | | Kommentera |

Vet knappt vad det är för dag

Hejhej. Här sitter jag nyvaken efter tre härliga timmars sömn och försöker vakna till liv. Kom fram till Jönköping runt klockan halv fem på morgonen i torsdags, det gick faktiskt oväntat bra att köra hit bortsett från att kroppen började värka en aning där mot slutet. Dreamhack levererar iallafall både det ena och det andra. Hög musik (tänk allt från caramelldansen till extrem hardstyle till houseremixer till fruktansvärda youtuberemixer som "e de här de e party" osv i volym 1000), mycket folk, sinnessjuk teknik (finns så sjukt fräna grejer), spelturneringar, cosplay, tävlingar och utlottningar, festivalmat, shopping, tusentals datorer osvosv.
 
Utöver allt skoj som dreamhack har att erbjuda så har jag och Lisa (Kims lillasyster) hunnit åka in till stan för lite shopping. Är så himla kul när det finns lite annat utbud butiksmässigt motför vad man är van vid hemma.
 
Ska gå nu och försöka få i mig lite mat och så tror jag att trettonåringen bakom mig ska få sig en lavett på vägen också. Han har suttit och vrålat "HAAAAAAALLÅÅÅÅÅÅ" med en rosslande hög stämma alldeles för många gånger nu och jag känner att det är min handflatas uppgift att uppfostra honom. 
 
 
 Haha, denna har spelats nonstop ett tag nu... Det är det här jag syftar på när jag menar att det musiksmässigt bjuds på vad tusan som helst, speciellt det som gör en galen efter ett tag. :'D
Allt och inget | | Kommentera |

Tisdag

Härlig uppdatering på den här bloggen, not haha. Ligger faktiskt nedbäddad i sängen för tillfället, det händer verkligen inte ofta att jag gör det så här pass tidigt. Eller ja, tidigt och tidigt, för mig är det iallafall det då kvällar och nätter är min favorittid på dygnet och jag känner mig som mest produktiv och kreativ då.

Imorgon är det äntligen dags att börja rulla ned mot Jönköping och dreamhack. Längtar riktigt mycket! Så fort jag slutat jobbet och Kims syskon slutat skolan så sticker vi. Tror jag har lyckats packa ned det mesta, huvudsaken är väl att jag får med mig datorn iallafall. 

Nu ska jag skriva en snabb checklista så att jag kan dubbelkolla allt imorgon och sen blir det sovdags så att jag orkar med en öppning på jobbet. Adiosen!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp