Hej

Det är fint att se att jag trots allt har några som kikar in här, även fast att jag är så dålig på att uppdatera.

Sedan senast så är jag och Kim inte längre husägare. Det känns faktiskt inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle göra. Lär nog känna annorlunda när jag är i Piteå en längre period och inte har vårat hus att åka hem till men så länge jag är här i Stockholm så känns det faktiskt helt okej! 

Påtal om Stockholm så verkar jag bli här själv i några veckor. Förra måndagen när jag skjutsade Kim till Arlanda gjorde jag misstaget att säga att jag önskar att han kunde stanna längre. Vad hände efter det? Norwegian ställde in alla flyg. Vad fäään! 

Funderade där ett tag på att åka hem till Piteå då vi har all skola på distans för tillfället men då väntar jag på en leverans av våran rackarns bäddsoffa som jag måste vara på plats för att ta emot. Jag har redan väntat tio veckor på den och den skulle ha kommit någon dag denna vecka men jag verkar visst få vänta två veckor till. 

Annars går det inte någon nöd på mig. Blir lite långtråkigt ibland pga coronarestriktionerna och att jag inte direkt har någon familj här att umgås med, men jag har en fin klass att surra med online och Denise försöker jag träffas med åtminstone en gång i veckan (så länge vi båda känner oss friska) för att få lite socialt umgänge. Har turen att ha min bil här så att jag kan undvika kollektivtrafiken. 

Bjussar på några bilder från senaste.