Onsdag

Jag har en ny last här i livet. En dyr sådan. Parmaskinka och cantadou. Äter typ två paket parma om dagen. Har cantadou till allt jag äter. Varma mackor, grillat, spagetthi och såklart parma då. Och folk som bara "det är så dyrt att snusa!" , HA! Då ska ni veta hur dyrt det är att käka två paket parma om dagen. 60kr för två paket och då är det dessutom extrapris. Ofta äter jag bara skinkan och cantadoun så som den är men ibland lyxar jag till det med ciabatta, avokado, mozzarella och grejer som jag lägger skinkan på. Detta ger mig nästan ett rus som om jag vore på droger. Jag fylls med sådan obeskrivlig glädje och tillfredsställelse att ni inte kan ana. Ni kan inte ana!
 
Annars då? Jag startade tro det eller ej dagen med att fara ut på en springtur. Sprang (och gick. Väldigt ofta.) till apoteket och köpte öronrens åt Diesel. Jag misstänker att han har öroninflamation, han är väldigt smutsig och flagnig i ena örat och ruskar en del på huvudet. Han har inte ont men jag har bokat en tid hos veterinären på fredag och gör vad jag kan för att ta hand om flufföronen tills dess. 
 
Jag har varit hos mamma och pappa och fått på sommarpjucksen på bilen. Sedan hjälpte pappa mig att byta ett baklyse som slutat funka. Och nu avnjuter jag faktiskt en kall öl och fixar med en ny spotifylista. Fick feeling av all bra musik jag hittar och eftersom jag är ledig imorgon så kände jag att jag med gott samvete kunde unna mig en öl. Nu ska jag gå och pyssla om Diesels öra och så hörs vi. Ha det gött!
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Heey. Idag är Cellan trött. Jag var och gymmade igår för första gången på en halv evighet, sedan sov jag dåligt i natt, ni vet när man vaknar flera gånger och det känns som om man försovit sig och som att klockan är jättemycket fast den bara är 04. Och så har jag jobbat på det och inte vilat någon middag. Då blir Cellelajsan en riktig trötter. Träningsvärken hjälper inte heller.

Men jaja, vi drar väl en "vad har jag gjort sedan sist". Tjejkväll med Alva och Tova. Grillat och alkohol med Sarah och Henke. Jag har följt med Sophie till stallet, varit och gymmat, gått på prommis med Alva, käkat tacos med Tova. Ätit lufttorkad skinka som en tok, ätit sushi och annars nog mest bara mysit på. Lite jobb då också men. 

Imorgon är jag ledig, jag längtar efter att ligga och dra mig i sängen. Vägrar gå och lägga mig redan nu men längtar efter hur skön sängen kommer vara imorgonbitti. Nu tror jag att jag ska kolla pinterest och lite olika inredningstips. Det kliar i inrednings- och shoppingfingrarna. Skänk gärna en slant så att jag kan shoppa lite och så hörs vi. Ciao!
Allt och inget | | Kommentera |

Mitt i natta.

Jamen hallå. Klockan är strax före 03 och jag sitter på jobbet. Jobbar natt vilket jag även gjorde igår men det här blir första natten som jag är själv. Det är en del att göra nattetid faktiskt men jag tänker att det kan bli kämpigare att hålla sig pigg idag när man inte har någon att surra med om tröttheten slår till. Vi får väl se, än så länge känner jag mig hyfsat pigg men det är ju några timmar kvar tills jag får gå hem. 
 
Mycket roligt att berätta har jag däremot inte. Jag var på stan en sväng igår, köpte sushi och en blomma. Annars så är det bara det vanliga. När jag kommer hem blir det nog raka spåret till sängen och sen hade jag tänkt städa lite. Förhoppningsvis lyckas jag somna i tid sen på kvällen då jag börjar jobba 06.30 dagen efter. Det blir lite omställning att först jobba till 07.00 på morgonen och sedan direkt gå tillbaka till att börja jobba 06.30.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp