Måndag

Har precis kommit hem från jobbet, jag stänger hela veckan vilket är rätt skönt då det innebär att jag kan sova ut på morgonen, hehe. Imorse kunde jag inte det däremot då dom ringde från HSB och bad mig flytta min bil för att de skulle gräva där den stod. Jag visste inte att jag hade så dyrbar bil att de vill börja gräva efter guld där den står..

Kände mig effektiv imorse så jag ställde mig och gjorde lite frukost i form av äggröra, bacon och smörstekta frallor som vart klart precis när Kim vaknade, underbar timing! Min karl slutar förövrigt inte att förvåna mig, jag nämnde för någon dag sedan att jag skulle vilja ha nya träningskläder så att man kan variera lite och vad tror ni att han gör? Han drar med mig på Intersport där jag fick mig ett par nya träningsbyxor och en sporttop! Vet inte vad jag har gjort för att förtjäna allt detta, ett tack känns så fjuttigt men något annat kan jag inte säga. Tack, tack, tack! Känner mig jättefräsch i kläderna och motivationen hamnade genast på topp! 

Efter vi varit på Intersport så for vi till gymmet där det blev ett magpass som jag kombinerade med lite rumpövningar och sedan bar det av hemåt där jag laddade upp inför jobbet. Och nu ska jag äta lite och sedan sova! Natti på er. 
Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Har haft en jättetrevlig helg som nu börjar gå mot sitt slut. Fredagen blev en massa omkringrännande, samtal med veterinären som fått tillbaka provsvaren på Sockans blodprov och så var jag med Emelie. 

Gårdagen startade jag i stallet, mamma kom även dit och hjälpte mig att massera Sockan och hon fick loss väldigt mycket spänningar så det var toppenbra! När jag kom hem därifrån möttes jag av ett jättestort påskägg proppfyllt med godis. Helt fantastiskt vad trevligt det var. Och som att det inte var nog så tog Kim med mig in till stan där jag fick välja ut lite nya underkläder och så fick jag ett kit från The body shop som innehöll handtvål, duschtvål, body lotion, handkräm och parfym. Allt med jordgubbsdoft! Känner mig verkligen lyckligt lottad. :')

På kvällen for jag hem till Sophie där jag var med henne och Alva, vi satt och surrade om allt mellan himmel och jord och hade det supertrevligt. 

Idag har jag varit hos mamma och pappa nästan hela dagen då Sanna har hjälpt mig att färga håret och klippa topparna och så åt jag även middag där. På kvällskvisten svängde jag förbi i stallet för att visa Malin (min skötare) hur Sockan ska masseras och var och sedan åkte jag hem för att pussa på min fina pojke som varit i Holmsund sedan igår.


Inte så fin bild kanske, men var tvungen att ställa något brevid för att kunna visa hur stort det är!
Allt och inget | | En kommentar |

Upprörd.

Söndag förmiddag och jag ligger och myser under ett renbäddat täcke i soffan när det plingar på dörren. Virar in mig i täcket och går och öppnar och möts av två barn och två kvinnor. Kvinnorna står bakom barnen och föser i princip fram dem mot mig och så räcker det ena barnet över en lapp till mig.

"Jag vill ge dig en inbjudan." började han och jag hoppades innerligt att det var till någon förening/något event som stödjer personer med svårigheter eller något liknande, för något sådant skulle jag gärna stötta. Men nej.

"En inbjudan till Rikets sal." Fortsatte han. "Där vi ska berätta om Jesu födelse och död". 

Bland det värsta jag vet är när personer försöker pracka på andra människor religion och tro. Vem plingar på hos en okänd människa klockan elva en söndag förmiddag och använder SITT BARN som någon sektinkastare typ? 

Inte hade jag hjärta att säga till barnet att jag inte ville ha någon inbjudan, så givetvis tog jag emot den och tackade så mycket. Kvinnorna som var med barnen skulle jag däremot vilja fråga vad de skulle tycka om jag kom och plingade på hemma hos dem och stod och predikade om att jag är ateist, att gud inte existerar och att alla som tror att gud skapade världen är hjärntvättade. 

Att Jesus korsfästes för att han ansågs vara en mentalsjuk person och att alla hans syner och visioner egentligen var en hallucination på grund av en allvarlig psykisk störning. "Kom och lyssna på min föreläsning, jag har så mycket mer att berätta om hur Gud och Jesus inte finns och att jorden skapades av stoft och gas!!". 

ALLTSÅ SÅ GÖR MAN INTE. Vare sig man är troende eller ej, eller vad man då är så har man fan inte rätten att försöka övertala andra att tro samma! Jag plingar inte på hos folk och försöker övertala dem att skaffa hund, så plinga inte på hos mig och försök få mig att bli troende. Och ANVÄND SPECIELLT INTE DITT SJUÅRIGA BARN TILL ATT GÖRA DET.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp