Smakade just på världens jävla starkaste s...

Smakade just på världens jävla starkaste sås. Alltså den var så stark att det inte går att beskriva med ord, tog en droppe och håller jävlat på att dö. Det brinner, bränner, svider, känns fan som om jag har glödande kol i käften. Det är outhärdligt!!!!! Måste gå omkring med vatten i munnen och det dunstar typ pga starkheten. Vi är typ fem pers här som är närmare döden. Det där var fan det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, man ska tydligen ha en droppe i en hel jävla gryta och Ruben doppade ett helt finger, Micke gick och pissade efter han hade tagit såsen så nu brinner hans käraste ägodel. Vi står jävlat och trängs om vattenkranen, ingenting kan bota smärtan vi känner. Det är helt sjukt, fyfan vad ont det gör! Önskar fan ingen en sån här smärtsam upplevelse, det är ett öde värre än döden.

Allt och inget | | En kommentar |

Morsning! Trevlig gårkväll i Kåbdalis, en ...

Morsning! Trevlig gårkväll i Kåbdalis, en randombrud som ingen kände kom hit och spydde ner hela stugan, lämnade sin bh och drog. Några som inte ens bor i våran stuga kom hit och snackade högt som bara fan så att ingen kunde sova, tillslut fick vi damp och då blev dom tysta men då skulle vi sova fyra pers i en jätteliten säng så det var ganska jävla omöjligt. Någon har snott allt toapapper, bastun går inte att stänga av och dessutom spydde randombruden där inne så att det luktar jävel, brudens pappa kom hit och lekte hulken och vrålade och spännde sina muskler så dom skulle slippa betala, någon fick ett epilepsianfall, jag och Sophie åt upp våran frukost inatt och nu sitter vi i soffan och tar en öl och väntar på en matleverans från affärn medan killarna städar. Det är naaajs.

Allt och inget | | Kommentera |

Yeii

Idag mina vänner har jag och Sophie hunnit med ett besök på stan. Det inhandlades blandannat cdskivor så nu har vi brännt årets Kåbdalisskiva. Helt awesome är den, om jag får säga det själv.

Just nu är vi i stallet, eller jag sitter i bilen och väntar (vill inte riskera min hälsa genom att besöka en sådan fruktansvärd bakterehärd som ett stall) medan Sophie är där inne, iförd mina rosa täckbyxor och mockar. Efter stallet ska vi hem till mig och hämta täcken osv och sen blir det hem till Sophie och packa och laga mat.

Vi siktar på att fara till Kåbdalis ca 19.15 ikväll, efter vi har tagit in hästarna. Tror det blir en bra plan.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp