Måndag 23 mars

Hej på er. Har verkligen tappat suget att blogga då jag sällan har något att berätta om, för det mesta ser ju mina dagar likadana ut. Vill däremot inte ta bort bloggen heller så jag låter den vara kvar och jag kommer fortsätta uppdatera, men precis så som det varit här inne nu ett bra tag så kommer uppdateringen vara sporadisk. När jag känner att jag får lust eller har något att berätta om helt enkelt!
 
För tillfället härjar coronaviruset över världen och jag jobbar i en av de branscher som hör till bland de första att drabbas av följdeffekterna. När uppmaningarna är att man ska hålla sig hemma och undvika folksamlingar och göra vad man kan för att undvika smittspridning så är det rätt förståeligt att många väljer att avboka sina planerade hotellvistelser. För mig innebär det att det kommer tillämpas korttidspermiteringar på mitt jobb så jag kommer gå ned i arbetstid. Jag känner mig mest glad och tacksam över att jag fortfarande har en arbetsplats att gå till, på var och varannan nyhetssida läser man om varsling och där hoppas jag verkligen att vi inte ska behöva hamna.
 
Jag försöker istället tänka positivt, det har varit en rätt intensiv period ett tag och jag har varit så trött och orkeslös. Har helst bara velat låsa in mig hemma i sovrummet och aldrig kliva upp ur sängen för att jag varit så trött. Så jag försöker se det här som en chans för återhämtning, där jag kan få saker gjorda som jag annars inte haft orken att ta itu med (hej storstädning!). Jag hoppas såklart att situationen snarast möjligt ska återgå till det normala men tills dess är det bara att ta en dag i taget och hålla tummarna att virusets framfart saktas ned och att folk får hålla sig friska.
 
Ha det bra så hörs vi när vi hörs!