Söndag

Tjoho, mina glasögon har kommit! Dom kom dagen efter jag skrev här och beklagade mig över att jag inte fått dom ännu, haha. Första dagen kändes det väldigt ovant, det var en större omställning än vad jag trodde det skulle vara och jag hade väldigt ont i huvudet. Men nu känns det jättebra och bortsett från att det känns konstigt att ha något i ansiktet så är det faktiskt riktigt skönt.
 
Det är som sagt min jobbhelg i helgen och förutom att vara på jobbet så har jag verkligen inte gjort någonting. Igår var det lördag, jag var i säng före klockan 22 och kände väl egentligen redan efter middagen att jag lika gärna hade kunnat gå och lägga mig. Hade en sån där dag med många tankar i huvudet, väldigt lite energi och jag kände mig rätt låg. Så då var det skönt att bara vara själv och inte behöva lägga någon energi på att vara trevlig eller social. Den biten får jag ju ändå på jobbet så då är det ibland skönt att få komma hem och bara vara. 
 
Idag jobbar jag fram till 14.00 och sedan ska jag möta upp mamma på Vedanta och kolla om hon har några möbler eller liknande där som jag vill ha. Annars får vi se vad som händer. Nu ska jag ta mig ett vattenglas och förbereda dagens to do på jobbet. Vi håjres.
Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Har provat plantera två citronfrön idag. Jag är i en period där jag vill göra "en massa nytt" och det innebär också att jag vill köpa och pyssla på med blommor för att få in lite mer vårkänsla. Har ändå sedan vi köpte huset tyckt att det är roligt att plantera och pyssla på men jag har tyvärr inte gröna fingrar alls och det mesta i blomväg dör. Har lyckats dräpa min stora yuccapalm,  tre krukor med elefantöron, ett oändligt antal orkidéer och säkert fem andra olika blomsorter jag inte kan namnet på. Men nu har jag som sagt sått citronfrön och håller tummarna för att det ska bli något av det. 

Utöver det har jag inte gjort allt för mycket idag. Har vilat en stund, plockat ihop lite, busat med Diesel och kört godissök, ätit yoghurt och så har jag jobbat. Har väntat hela dagen på att dom ska ringa och meddela att mina glasögon har kommit, men icket. Hade hoppats på att dom skulle komma redan i måndags men jag gissar att jag får ha lite mer tålamod. 

Nu ska jag sätta mig och titta på några avsnitt av New Girl och sedan väntar sängen, börjar jobba 06.30 imorgonbitti så det är lika bra att jag börjar runda av så att jag somnar i vettig tid. Adios amigos.
Allt och inget | | Kommentera |

Hey

Inte är man duktigast på att uppdatera inte. Sedan sist jag skrev så har jag hunnit ner till Umeå en sväng för skola, jag har varit på ett riktigt trevligt 30årsfirande för min kusin Sandra, jag har övat på drag med Diesel nere på isen - det går jättebra när man har någon framför som "lockbete" men när man inte har det så tar vallinstinkten över och han ska då börja valla mig för att det går fort... 

Jag har även varit på 50årskalas, jag har varit ute och gått med Alva och så har vi varit i Sikfors och hälsat på Sophie i stallet, jag har hängt med Soppe hemma hos henne en kväll och idag var hon, jag och Alva ute och prommade och avslutade sedan med sushi på Odod.

Annars så har jag idag dammsugit, skurat trappen, påbörjat en ihopplockning av alla mina tusentals kläder på sovrumsgolvet, varit med bilen på verkstan och nu ska jag påbörja dagens middag. Det blir pasta carbonara med en liten paprikatwist. 

Imorgon jobbar jag och så får vi se om jag lyckas klämma in en vinkväll (öl för min del, vin är ekkligt) med Tanja någon dag och sedan jobbar jag igen till helgen. 

Där har ni en lägesuppdatering, nu ropar middagen på att den vill bli lagad. Vi hörs, haaj!

Allt och inget | | Kommentera |
Upp