Värmeslag

Alltså denna värme håller på att ta kol på mig. Jag är konstant klibbig på kroppen och så fruktansvärt matt och slö. När jag inte jobbar så är det enda jag gör att ligga framför ac:n. Jag sover dåligt pga värmen och att laga mat finns inte på kartan. På sin höjd orkar jag smöra mig en macka som jag sedan ligger ned och äter. 
 
Imorse när jag klev av nattpasset så gick jag ut med Diesel på en promenad. Redan vid 07 var det varmt och Diesel som annars galopperar fram gick och lunkade slött brevid. När vi kom hem drack han en hel vattenskål och låg och flåsade ordentligt i säkert tjugo minuter innan han var någorlunda återhämtad. Efter det stängde vi in oss i sovrummet med både fläkt och ac och resten av dagen har jag släpat omkring på fläkten om jag tvingats gå någonstans. 
 
Nu har jag precis tagit mig en lång kalldusch, att duscha under 30 grader trodde jag nog aldrig att jag skulle göra då jag i vanliga fall är så frusen av mig. Nu sitter jag på nedervåningen där det är någon grad kallare men fortfarande med fläkten riktad mot mig. Jag längtar SÅ efter några kyliga dagar och lite regn så att man sedan kan uppskatta värmen igen.
Allt och inget | | Kommentera |

Hej.

Oj så förvirrad jag blev, vad kör man för hälsningsfras denna tid på dygnet? Jag förstår att god morgon är mest lämpligt men då jag inte gått och lagt mig ännu så kändes det inte rätt. Jag jobbar nämligen natt nu i några dagar efter att ha varit ledig i princip hela veckan. En av dagarna åkte jag och Kim upp till Tovas stuga där hon och Alexander var tillsammans med Robin och Alva. Vi åt grillat och drack öl och hade det väldigt mysigt. 
 
I onsdags drog PDOL igång. Jag har varit där och ätit varje dag, hehe. Maten är verkligen det jag ser fram emot mest. I och med att jag jobbar natt hela helgen så missar jag festligheterna men jag hann faktiskt med ett litet festivalbesök igår med Alva och Nalle. Jag var i valet och kvalet hur jag skulle göra, jag känner inte att jag direkt missar något som inte kommer gå ut och festa och hänga på öltält hela helgen som man gjorde förr i tiden men jag är ändå glad att jag beslutade mig för att gå ut igår. Vi hade en riktigt trevlig kväll och jag somnade trött och glad kring halv fyra. 
 
Nu ser jag fram emot att klockan ska bli 07 så att jag får fara hem och sova. Det är alltid lite segt och tröttsamt att gå på ett nattpass när man inte riktigt är i fas dygnsmässigt. Lika jobbigt när man sedan går av nattpassen och från en dag till en annan ska leva enligt "vanliga" tider igen. Jaja, nu ska jag gäspa vidare och hoppas på att mitt arbetspass blir lugnt och skönt resten av tiden. Tjingelingen!
Allt och inget | | Kommentera |

Lördag

Det härliga vädret fortsätter och jag känner mig ungefär som en kaffepanna med pip där ångan bara väller ut och man snart kokar över. Jag lever typ mitt liv framför ac:n, jag vet inte hur många gånger per dag jag ställer mig framför den och tackar högre makter över magin den besitter. I övrigt så älskar jag värmen, att kunna vara ute i Sverige mitt i natten i bara shorts och linne och inte frysa det minsta, det är faktiskt rätt så nice.
 
Har haft några härliga dagar, en av kvällarna följde jag med Nalle, hennes syster och två kompisar till dom till Takterassen för lite drinkar. Kvällen fortsatte sen på skybaren på Kust och jag landade hemma strax före midnatt. Lol, midnatt. Låter som att jag är med i någon askungensaga, haha. 
 
En annan dag blåste jag upp en gummibåt och omvandlade den till en pool åt hunden. Fyllde den till hälften med vattenslangen och där var Diesel och plaskade och svalkade sig medan jag låg ute och lapade sol. Det är så varmt att det nästan inte känns okej att ha hunden ute ens på gården men han har ju i och för sig skugga han kan lägga sig i om han vill och dörren står alltid öppen så att han kan gå och lägga sig inne. 
 
Sedan blev det en ordentlig partykväll där vi hade främmande fram till 05.15. Det var riktigt trevligt om än jag känner lite tveksamhet så här i efterhand om det verkligen var nödvändigt att stanna uppe så länge. Jag är en mästare att vända på dygnet och det känner jag av idag när väckaren ringde strax före klockan sex för jobb. 
 
Och igår, igår hade jag en magisk dag. Kim var iväg med sina kompisar och jag hade en hel dag helt för mig själv, utan några planer. Jag åkte till Circle K och köpte en cola och ostkrokar och sedan gjorde jag absolut ingenting. Med ac:n vriden mot soffan så såg jag på film efter film och njöt av egentiden. Jag tycker hemskt mycket om att umgås med vänner och sitta uppe halva nätterna och njuta av sommaren men herregud så skönt det var att bara få vara helt själv en dag. Idag är det Kims tur att vara själv, vi har en middag inbokad med mina föräldrar men annars så jobbar jag under dagen och så ska jag iväg på festligheter ikväll. 
 
Nu ska jag jobba vidare och så hörs vi en annan gång. Adios!
Allt och inget | | Kommentera |
Upp