Helgen

Blev visst en liten paus där efter min magsjuka. Har jobbat en del och varit allmänt trött och sliten så har inte fått många knop gjorda utöver de vanliga grejerna i vardagen. 
 
Men så i helgen har jag faktiskt varit lite i farten. I fredags var det alla hjärtans dag, en högtid jag tycker är mysig. Förra året var vi i Thailand under alla hjärtans dag och då överraskade Kim med att boka bord på en helt fantastisk restaurang med mat jag än idag drömmer om. Likaså i år överraskade Kim mig.
 
Jag fick veta på morgonen att jag behövde packa någon lite finare klädsel och att vi skulle åka iväg och en stund senare satt vi i bilen påväg till Luleå. Där hade Kim bokat hotellrum på Clarion så när vi kom fram och var incheckade på rummet begav vi oss ut på stan en sväng. Där drack vi en öl och så blev det lite shopping. Jag hittade en stickad tröja, en bomberjacka, en "huvmagtröja" och ett par byxor. Vi tog oss en lunch och en fika och gick sedan tillbaka till hotellet där vi chillade en stund, tog en öl eller två i lobbybaren och så fixade jag mig inför kvällen då Kim hade bokat bord på Bistro Norrland. Maten var underbar, jag åt råbiff till förrätt och pocherad fjällröding till varmrätt. Efterrätten skippade vi då vi båda var väldigt mätta och belåtna och lite senare promenerade vi till Holy Cow som är ett nytt uteställe i Luleå. Dom har öppnat upp mellan CG:s och Allstar så att man kan gå imellan. Passar perfekt då ena delen är mer nattklubb/dansgolv och andra delen passar perfekt för de som vill kunna sitta och surra över en god drink eller en öl. Vi blev inte där särskilt länge däremot då Cellan började vara trött och klockan började vara mycket så då gick vi tillbaka till hotellet där vi fick oss en god natts sömn.
 
Kim är så fantastisk duktig på att överraska mig, jag är verkligen bortskämd med att ha en partner som fortsätter överraska och hitta på roliga grejer med och för mig. Då jag visste sedan innan att Kim hade något planerat inför alla hjärtans dag (men jag visste inte vad) så såg jag iallafall till att ha köpt en liten present till honom så att han också fick bli lite bortskämd, även om det såklart inte mäter sig med allt fantastiskt han hade anordnat. Jag snappade upp för en dryg vecka sen eller två att han gärna vill ha ett armband så det fick han av mig.
 
På lördagen var vi bjudna till mina föräldrar på ost- och chark och lite dartturnering. Jag verkligen älskar(!) ost- och chark och skulle kunna äta det tills jag sprängs, så det var väldigt mumsigt. Dartturneringen gick däremot mindre bra för min del men vi hade det väldigt trevligt ändå. 
 
I söndags startade jag dagen med en fikadate på Espresso House tillsammans med Alva och Tova. Det händer typ en gång var trettonde år (när stjärnorna står rätt och det regnar kossor) att vi alla är lediga samtidigt så det var väldigt roligt att vi hann träffas en sväng. 
 
På eftermiddagen gjorde jag sedan en provsminkning inför ett bröllop och efter det åkte jag och köpe pizza som jag och Kim åt till middag.
 
Och där har ni min helg!