Tisdag

Vädret fortsätter leverera och jag verkligen älskar det. Har legat ute och pressat före jobbet både igår och idag och jag skulle absolut inte tacka nej till lite ledighet så att jag kan vara ute och må hela dagarna.

Mindre trevligt är däremot att detta väder har förvandlat min arbetsplats till ett inomhus-Thailand. 29 härliga ":)" grader har jag i butiken, det är kvavt och jag känner mig dåsig och konstant ofräsch. Lyckades iallafall leta fram en fläkt idag så att man iallafall ska få någon typ av svalka, det är verkligen inte trevligt att jobba i sådan värme.
Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Vilken fantastisk värme, jag älskar det! Har varit ute nästan hela dagen och legat och slöat i solen i min bikini. Diesel har fått sig sin första simtur för i år (vad jag vet iallafall) och Kims farfamilj har bjudit på grillat och tårta. Dagar som denna, omgiven av folk man tycker om, det är det man lever för alltså!

Igår var jag också omgiven av folk jag tycker om. Jag, Alva och Kim for på fest hemma hos Öberg. Det bjöds på några härliga timmar av surr och häng ute på altanen, musikquiz, gräddshots, trevligt folk och glatt humör. Precis så som det ska vara.

Nu ska jag gå och hämta en isglass ur frysen och sen ska jag få besök av min syster. Ha en trevlig kväll och på återhörelse!Allt och inget | | Kommentera |

Fredag.

Idag började jag dagen med att sova ut och ligga och dra mig lääänge i sängen. Kan nog vara bland det bästa som finns faktiskt. När jag tillslut tagit mig upp och fått på mig kläder samt ett ansikte så traskade jag och Kim ned på stan där jag bjöd på lunch på Café Piteå. Strosade på stan ett tag efter det och shoppade lite inne på BikBok och klockan halv tre hade jag och Kim ett möte med våran bankman. Så nu är handpenningen på huset betald! Vi ska dit nästa vecka igen för att bestämma hur vi ska lägga upp resterande del av lånet. 
 
Utöver det har jag och Kim varit ute på promenad i det fina vädret, Disseponken var givetvis med. Jag har även hunnit vara i Sannas lägenhet där jag har hjälpt pappa att skruva ihop några garderober och så har jag suttit ute på våran balkong och ätit ciabatta med lufttorkad skinka, mozarella och avokado på. Det är så gott!!! Diesel har fått sig en genomgång av borsten (vilket förvandlade honom till en arg hund, han rynkade på näsan och visade tänderna åt borsten flera gånger, haha) och så har jag plockat ihop lite och dammsugit här hemma.
 
Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen, får se om jag hamnar i soffan framför någon film eller om jag kommer fastna framför pinterest och alla vackra inredningsbilder som finns där. Ha det bra, hörni!Allt och inget | | Kommentera |
Upp