Hoho

Hej. Cellan här, uppe sent som vanligt. Har varit ledig idag, eller ja igår blir det ju (söndag) eftersom klockan är mycket. Jag har haft en lugn och skön dag, sov som en stock ändå till klockan ett, har verkligen varit jättetrött. 


Jag och Alva åkte till bergsviken idag, våra gamla hoods och lät hundarna springa av lite energi uppe vid berget. Alva hade med sin kamera och vi fick några fina bilder på hundarna. Har nästan inga ordentligt tagna bilder på Diesel, så det var kul att få lite bilder på honom som inte är tagna med mobilen. 

Efteråt följde jag och Diesel hem till Alva och Robin. Vi surrade och åt mat på pitstop innan jag sen åkte hem. Väl hemma har jag spelat sims, ätit ost och lufttorkad skinka och sett på en film. Jag är ledig imorgon också. Tror nog jag ska gå en sväng på stan då.

Allt och inget | | Kommentera |

Tröttsam dag.

Hej hopp så här mitt i natten. Är på lite halvdåligt humör. Ni vet när man kommer hem från en lång arbetsdag och verkligen känner sig trött i både kropp och knopp och allt man vill är att mötas av en god middag som står färdig på bordet och få mysa och bli ompysslad resten av kvällen. Men så möts man av ett ekande tomt kylskåp, en lika tom frys och affärn stänger på tio minuter. Och så blir man arg för att man är hungrig och trött och inte orkar med böket att gå ut i regnet man precis torkat upp ifrån, sätta sig i bilen, stressa iväg till affärn och ändå inte hinna handla allt som behövs. 


Kim skriker som ett flickebarn i en bergochdalbana framför datorn och jycken kollar bedjande på en och vill ut på en promenad. I regnet. Och jag vill bara krypa upp i soffan och tröstäta en fet godispåse. 

Slutade med att jag åkte på MAX och köpte mat då ICA hann stänga. Tände ljus och kände mig sakta bli mer och mer människa efter varje tugga. Men alltså Kims jävla skrik från datorn. Laddade till slut ned en ljudmätarapp och här har ni.


Så att eh. Ska bli riktigt skönt att få sova nu. Imorgon jobbar jag 13.00-21.30 och utöver det ska jag inte göra någonting. Men nu är det fasen läggdags. Gonatt!

Allt och inget | | Kommentera |

Onsdag

Heeeej. Tar några dagar mellan inläggen, men så blir det när varje dag i princip är den andra lik, känns som att varje dag är en upprepning av föregående. Väckaren ringer, jag hoppar i arbetskläderna, åker till jobbet, kommer hem, tar en 45 minuters pn, äter middag, promenerar jycken, sitter framför datorn, går och lägger mig. Samma sak eeerre day. Fast igår och idag har jag faktiskt varit ledig! Det har varit o så skönt och jag har verkligen tagit vara på dessa dagar och ägnat dom helt åt egenvalda sysslor. 

Utöver igår förmiddag då jag och Dibbe var hos veterinären, det är ju kanske inte den roligaste sysselsättningen, fast i och försig är veterinärerna och personalen på Din veterinär så himla bra så det nästan är ett nöje att åka dit, för allt utom min plånbok hehe. Diesel har slickat som besatt på två av sina tassar vilket har gjort att han tappat päls vid klorna. Så det undersöktes men tack och lov hittades inga bakterier, ingen svamp och inte heller några parasiter så mest troligt har han slickat pga något sår och sen fortsatt trots att såret läkt. Så lite korisonspray under tassarna en gång per dag så ska hans fossingar komma i balans igen.  
 
Annars har jag sovit ut. Lagat en god pastamiddag, haft ett städryck, varit och gått med Diesel på pitholmsheden två gånger, en gång med Kim och en gång med Alva, Robin och deras vovve Penny. Igårkväll drack jag och Kim drinkar och ikväll har jag legat i soffan med tända ljus och avnjutit chips, choklad och iskall sprite. Gillar faktiskt att det börjar bli lite mörkt så man kan krypa upp i soffan omgiven av doftljus. 
 
Nu ska jag sippa vidare på min sprite och så hörs vi!
 
 
Disses hårlösa tåssing. På denna ser man att han har ett litet sår men på den andra ser man inget.
 
 
Han fick en tratt som han ska ha i ungefär en vecka, så att det hinner börja växa ut lite päls på tårna och han förhoppningsvis lämnar dom ifred efter det.
Allt och inget | | Kommentera |
Upp