Torsdag

Man tror ju inte att det är sant att Celia Öhman är vaken denna tid på dygnet. Ja, det hade ju kunnat vara trovärdigt om det vore så att jag inte gått och lagt mig ännu, men faktum är att jag fått mig hela sex timmars sömn i natt.

Sitter faktiskt på jobbet och känner mig oväntat pigg, jag är rädd att det beror på att jag är i lite av en chock och inte har begripit att klockan i mina mått mätta fortfarande är mitt i natten. Tycker egentligen att det är lämpligt att gå till sängs vid kl fem (05 alltså, inte 17) och sedan vakna upp kring 13 ungefär. Det är min favoritdygnsrytm.

Jobbar iallafall till klockan tre idag, efter det tänkte jag svänga förbi vårat hus och måla lite lister samt kika hur det går för rörmockaren som ska åtgärda det där felet som blev senast. Jag håller mina tummar och tår att det blir rätt denna gång.

Allt och inget | | Kommentera |

Fredag

Hej hopp! Just nu befinner jag mig på jobbet och där lär ni hitta mig även kommande dagar. Kommer bli ett par intensiva arbetsdagar framöver men så är det ibland!

Husmässigt så håller jag på med att måla passbitar runt våra garderober. Kim har börjat fräsa för att kunna lägga golvvärmeslingorna. Halvvägs igenom fräsandet så upptäcks det dock att rörmockaren verkar ha ändrat sina planer om hur värmeslingorna ska gå. Där han har markerat ut att vi ska fräsa så kommer spånskivorna bli väldigt väldigt sköra, vilket innebär att vi kommer måsta förstärka ännu mer än vad vi redan gjort och inte bara på de ställen som vi tidigare förstärkt. Något som inte nämndes förra gången vi var tvungna att kapa sönder spånskivorna för att förstärka. ":)"

Tack och lov ska företaget stå för det denna gång och utföra arbetet åt oss. Det är väldigt tråkigt då saker och ting drar ut på tiden längre än nödvändigt och det stör mig lite extra att det faktiskt inte är pga oss utan pga utbildade personer som borde veta vad de sysslar med. Jag vill ju gärna få flytta in i vårat hus någon gång!

Allt och inget | | Kommentera |

Söndag

Äntligen är alla garderober till sovrummet färdigbyggda och på plats. Kim, pappa och Peter (Kims pappa) har jobbat på med spånskivorna som ska läggas före golvvärmen kommer på plats. Dom var klara med det redan förra veckan men då fick vi veta i efterhand att vi på vissa ställen måste förstärka under spånskivorna, något som inte informerades om före golvskivorna lades på plats.

Så idag har dom kapat upp de golvskivor som redan var både fastskruvade och fastlimmade, för att kunna förstärka med extra reglar och grejer under skivorna, för att sedan lägga tillbaka skivorna på plats. Väldigt bökigt och tråkigt med extra arbete samt extra utgifter, men vad ska man göra... Rätt ska ju vara rätt så!

På kvällskvisten blev det en promenad. Fick med mig Kim på den och även Alva, Henke och Robin samt Robins föräldrars hund. Och Diesel såklart. Resten av kvällen har jag tagit det lugnt, ligger i soffan nu och ser på hockey och när den är klar blir det nog sängen.

Allt och inget | | Kommentera |
Upp