gammal låt

igår var en riktigt trevlig dag. dagen började med stek och slutade med stek. dock var det hamburgerstek på slutet, men sak samma. gårdagen spenderades till största tiden tsm med min kompanjon johanna och vi hittade på både det ena och det andra. på kvällskvisten tog vi mod till oss och begav oss mot klubbgärdet. det var ett rent under att vi kom fram helskinnade för färden dit var en vansinnesfärd utan dess like. vi körde fel 500 gånger, körde racer uppför en hög, vass trottoarkant som var osynlig ändå tills vi var 1 meter framför och då gick det ju inte att stanna vilket resulterade i smärtor för både vi passagerare och moppen. vi körde nästan upp på piteås brantaste kulle, ångrade mig halvvägs, gled alldeles för fort bakåt trots att bromsarna kämpade för glatta livet, ramlade nästan men överlevde. efter oändliga andhämtningar så kunde marcus guida oss rätt(han sa fel hela tiden, därför färden blev en sådan hemsk färd) och tillslut tog vi oss fram till våran slutdestination - mickes hus.

väl framme hos han så planerade vi(jag,johanna,micke,marcus) att göra lite lugnare saker, med tanke på våran färd, så därför bestämde vi oss för att plocka jordgubbar. men ack nej, inte ens det gick helt smärtfritt. bland jordgubbarna gömde sig brännässlor och bitska saker så det hela slutade med kliande sår och kraffsmärken.

det var en trevlig kväll iallafall, trots att alla var så trötta och vi spenderade stora delar av kvällen liggandes i en säng.

Kommentera här: