Stygg!!!!!!!!!!

Hej där. Hade påskmiddag hemma hos mig igår tillsammans med Kim, Sophie, Robin, Henke, Emelie och Johanna. Vi flickor lagade gomat, det blev lite prinskorvar, tacopizza, jul(påsk)skinka, lax, såna här ägg-räkor saker man brukar äta på jul, lamm, bruschetta, tacochips + guacamole. Vi gjorde även bakpotatis men den ville aldrig bli klar så den sket vi i. 
 
Diesel passade på att tugga i sig nästan allt lamm under ett obevakat ögonblick, han tog hela benet från bordet och gnagde tills det knappt var något kvar. Som tur var hade vi hunnit äta redan men jag kan säga att jag inte var glad på honom. Hundjävel!!! Kan inte förstå att han är så satans glupsk att han går och stjäl mat så fort man inte har 110% koll på honom. Lyckades ta honom på bar gärning som tur var så jag hann rycka tag i honom och sedan var jag förbannad resten av kvällen. Kult! 
1 Bakpotatisspecialisten:

skriven

Hej Celia!
Jag vill be om ursäkt för dröjsmålet av bakpotatisarna. Dom är nu redo för avhämtning på Coop i Piteå (medtag legitimation). Jag har även inkluderat en extra bakpotatis utan extra kostnad eftersom det tog sådan tid. Hoppas det smakar!

Mvh
Bakpotatisspecialisten

Kommentera här: