Phi phi

Kring halv tre idag kom vi fram till Phi phi där vi kommer att stanna till på fredag. Efter att vi checkat in på vårt rum gick vi och åt en sen lunch på en restaurang i närheten. Vi bor väldigt centralt på Tonsai (öns "centrum") och har allt vi behöver inom promenadavstånd.  Det är inte heller några bilar här. Riktigt skönt för en som inte är jätteförtjust i Phukets galna trafik, ett enda snedsteg och du har en moped i skallen typ. 

När vi var mätta och belåtna gick vi raka vägen till poolen där vi njöt av eftermiddagssolen. Vi har stranden precis nedanför så vi hann även med ett dopp där och havsvattnet var i princip lika varmt som i poolen.

På kvällskvisten har vi strosat omkring längs gatorna och lämnat in lite kläder på tvätt. På samma ställe som vi åt våran lunch, roligt nog. Bara "hej hej, jag tar en pad thai, tar ni förresten mina smutsiga trosor? Bra då har ni dom här. Tack för maten!"

Imorgon har vi bokat en long tail båt som ska ta oss till monkey beach och vi har även bett om att få åka till något bra snorklingsställe. Så jag hoppas vi har tur och får se både apor och färgglada fiskar.

Här får ni två bilder på vår utsikt från hotellrummet.

(null)

(null)

Kommentera här: