Söndag

Då var det söndag och imorgon åker Alva och Robin hem. Vi har haft två jättehärliga veckor ihop. Igår åkte vi ut till Raya för sol, bad och snorkling. Det är så otroligt vackert på Raya, sanden är så fin att den känns som potatismjöl och vattnet är i princip glasklart. 

Största nackdelen är att det börjar bli så himla exploaterat och att det är människor och båtar i princip över allt, det är inte riktigt lika lugnt och stillsamt som för något år sedan.

Raya bjöd iallafall på otrolig värme och vackert väder. Snorklingen var dagens höjdpunkt för mig som tycker det är så himla roligt. Blir verkligen mer och mer sugen på att ta dykcertifikat så att man kan utforska undervattensvärlden på riktigt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen igår blev det en festkväll jag sent kommer glömma. Vi hade obegränsat med drinkar och så jäkla roligt. Vi hamnade på vipavdelningen inne på white room tillsammans med några kompisar till Robin och var inte hemma förrän kvart i fyra på morgonen. Så det kan gå. :-D

(null)

(null)

Imorgon checkar vi ut från vårt hotell och åker till Phi phi i några dagar. Jag hoppas på många båtutflykter och bra snorkling. Drömmen vore att få med Kim på "hajskådning" och snorkla med hajar men han verkar inte riktigt tycka den idén är så strålande som jag tycker. Typiskt... ;-)

Kommentera här: